Hunde Inge Merete Info Hvalpe Salg Kontakt
Hvorfor har jeg hund
Det er der jo kun en forklaring på :-) Hunden er jo menneskes bedste ven !.
 
jeg har altid været glad for hunde, jeg nyder at se og opleve den måde som hunde kan kommunikere med mennesker på, samtidig opleve det samspil som det giver, når hund og mennesker skaber et rum sammen ;-)  
Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder til daglig på et ophold sted for 10 unge udviklingshæmmet mennesker. Undervejs har jeg komponeret, hund og mennesker sammen, og har taget en eksamen/ session i Trygfonden, med Purple, som besøgshund på plejehjem og andre ophold steder. Dette er et frivillig job, men det er så livsbekræftende at se, hvor glade vi kan gøre et andet menneske, bare ved at Purple kommer på besøg. Når Purple er på job, skal hun altid bære et orange tørklæde, både for at fortælle Purple at hun er på job, men også for at hvis andre på ophold stedet, at her er der en hun på job.  
 
 Jeg bruger alt min fritid på at træne hundene, og jeg nyder det hver eneste sekund :-). 
 
 Samarbejde i mellem hund og føre. Coop 3 måneder.
 
 
  At få en lille ny hvalp ind i huset, er der skrevet rigtig mange bøger om. Det vil jeg ikke komme videre ind på. Men starten af dette arbejde, har altid fascineret mig, og er lige spændene, hver gang der kommer en lille hvalp i huset.
 
Det her paradis, som ligger et stykke op i sverige "Sjöön". Dette sted, er helt unik, så her kommer jeg så oftet det er muligt, her handler det kun om en ting. Nemlig at træne hund og møde andre dejlige hundemennesker. 
 
 
 
 
 
 
 
 "Synes godt om" min Facebook-side og modtag nyheder om mit arbejde med hundene, hvalpe-planer og andre nyheder.